Headerbild_Friska_fastigheter

Nyckeln till en frisk fastighet är en god ventilation – det som varken syns eller hörs. Men hur påverkar dina val som konsult, entreprenör eller förvaltare ventilationen? Och vad är rätt val för just din fastighet? Med över 90 års erfarenhet guidar vi dig till rätt lösning för ett tryggt och hälsosamt inomhusklimat.

”Den luft huset andas är den luft du andas

Svensk Ventilation

ANMÄLAN TILL UTBILDNING

Vill du lära dig mer om ventilations­projektering?

Tisdagen den 26 oktober 14.00-14.45 håller Thomas Skruf i en digital utbildning via Teams inom ämnet. Med över 20 års erfarenhet inom branschen ger han oss tips kring 3 viktiga saker att tänka på vid ventilationsprojektering. Dessutom ger han oss svar på eventuella frågor inom ämnet.

Anmälan sker via formuläret bredvid. Dagen innan utbildningen får du en länk till Teams.

LADDA NER VÅR SNABBGUIDE

Det finns en hel del parametrar att ta hänsyn till vid dimensionering av takhuvar och ytterväggsgaller för att skapa ett så hälsosamt inomhusklimat som möjligt. För att underlätta arbetet med detta har vi tagit fram en praktisk snabbguide som förklarar vikten av placering, materialval, tryckfall med mera. Ladda ner den genom denna länk.

ATT TA IN OCH UT LUFT UR BYGGNADEN

Tryckfall och vattenmedryckning är två av de viktigaste parametrarna vid dimensionering av avluft och uteluftsintag. Ett vanligt problem är att det kan komma in vatten eller snö i kanal, aggregat och filter. Det påverkar fastigheten genom att det kan bildas korrosion och mögelpåväxt i intagskanaler som ger ett dåligt och hälsofarligt inomhusklimat. Det leder dessutom till att produkternas livslängd förkortas, och att man får in vatten till fastighetens fläktrum.

×

Tävling

Var med i vår tävling genom att fylla i svar och kontaktuppgifter och tryck på skicka! 

Vi lottar ut 10 st Airpods

Svaren finns någonstans på webbplatsen