Snabba förändringar

På Svensk Ventilations årsmöte i maj var det just detta IT-professor Bo Dahlbom höll föredrag om. Och förändringarna sker fortare än vi tror. Särskilt inom IT-området vilket vi märker i vår bransch där vi t.ex. kan överblicka och styra på ett helt annat sätt än för några år sedan.

Svensk Ventilation har också utvecklats till en betydelsefull påverkare för ett bättre inomhusklimat i både stort och smått. Som medverkande i Styrgrupp Brand bidrar vi med vår kunskap om brandskydd i ventilationssystem och en ny handbok för praktiska lösningar kommer inom kort. Efter 1 juli träder också Byggproduktförordningen i kraft vilket innebär att de brandspjäll som säljs ska vara CE-märkta. Vi kommer den närmsta tiden att lansera ett antal nya, spännande, CE-märkta brandspjäll för de förändrade krav vi möter.

Tillgängligheten för både produkter och support är viktig för oss. Med ökad efterfrågan har vi förstärkt organisationen både på vårt omtyckta Backoffice och i produktionen. Med många av våra produkter på lager och inte minst med lagerhållningen av brandspjäll hos grossisterna är våra leveranser aldrig långt borta. Kortare leveranstider och en hög leveranssäkerhet bidrar ytterligare till att leva upp till våra värdeord Teknik, Kvalitet och support.

Med hopp om en skön sommar

Per-Magnus Magnusson, VD

Share