Headerbild_Kontakt

Om oss

Bevent Rasch är branschledande tillverkare av ventilationsprodukter med flera etablerade samarbetspartners på exportmarknaden. Våra produkter ligger i täten av utvecklingen och har sedan länge satt branschstandard. Med innovation, teknik och långsiktighet som ledord utvecklar vi smarta lösningar med hög teknisk nivå, säkra montagesätt och mycket hög leveranssäkerhet.

”Till Bevent Rasch vänder man sig när man vill ha svensktillverkade ventilationsprodukter med hög kvalitet och inom brandlösningar är vi störst på den svenska marknaden. Vi har en innovativ produktutveckling och förbättrar ständigt våra produkter för att tillgodose kundernas behov. Vår digitaliseringsresa har gjort att vi är närmare kunden och kan tillgodose specifika behov kring produktinformation, dimensioneringshjälpmedel, teknik och leveransfrågor snabbare än någonsin tidigare.”

Anders Freyschuss, VD Bevent Rasch

Försäljning

Vår engagerade och kunniga personal finns för er på våra kontor i Borås och Stockholm.

Produktion

Utveckling och tillverkning av våra produkter sker hos systerföretaget Rasch i Motala. Här finns en modern maskinpark med senaste teknik och stor kunskap om tillverkning av ventilationsprodukter.

Teknisk support

Vår tekniska support ger dig som kund och konsult svar på frågor som rör våra produkter och system.

Kundsupport

Vår duktiga kundsupport ser till att vi har en god tillgänglighet och ger snabba, korrekta besked angående order, leveranser och förfrågningar.

Bevent Rasch ingår i Hydria Group, en svensk miljökoncern med företag inom ventilation, vatten, skog, IT och reklam. Koncernen bildades 1994 och har idag omkring 170 anställda. Läs mer om koncernen HÄR.

ANSTÄLLDA: 95st

KONTOR: Borås, Stockholm

OMSÄTTNING: 200Mkr

ÅTERFÖRSÄLJARE: Tyskland, Finland, Norge, Storbritannien, Danmark och Irland

×

Tävling

Var med i vår tävling genom att fylla i svar och kontaktuppgifter och tryck på skicka! 

Vi lottar ut 10 st Airpods

Svaren finns någonstans på webbplatsen